Onze diensten

Wat Snip doet

SNIP zorgt ervoor dat je belastingaangiftes, jaarrekening en salarisadministratie kloppen. Net als elke boekhouder of accountant dat voor je kan doen. Het verschil zit hem in de manier waarop. SNIP werkt vanuit dezelfde passie als die waarmee jij je onderneming leidt. Dát maakt een verschil. Dat zorgt ervoor dat we niet alleen goede overzichtelijke jaarrekeningen leveren, maar dat die gepaard gaat met advies dat bij jou past. Advies dat gericht is op het behalen van jouw doelen. Of dat nu een tweede huis in Spanje is of een nieuw pand voor je onderneming.

Duidelijkheid vooraf

Wij werken met vaste prijzen voor vaste diensten. Onze dienstverlening strekt zich tot zover je wilt. Van gewoon goede financiële administratie tot en met een echte sparringspartner zijn voor al je bedrijfsplannen. Wat je ook wilt, we spreken van tevoren een vaste prijs per maand af. Zonder verrassingen achteraf, want zo werken we graag.

Het financiële resultaat van jouw onderneming verwerken we in een overzichtelijk online dashboard. Zodat je 24/7 inzichtelijk hebt hoe je ervoor staat.

VERWERKING VAN JE FINANCIËLE ADMINISTRATIE

FINANCIEEL ADVIES

ONLINE DASHBOARDING

FINANCIËLE RAPPORTAGE

CFO OP AFSTAND

VERWERKING VAN JE SALARIS ADMINISTRATIE